Over ons

Ron’s Total Dog Care is een kennis-, zorg- en recreatiecentrum voor hondeneigenaren, honden en mensen. Het welzijn van mens en hond staat voorop. In een natuurlijk omgeving geven wij mens en hond ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ruimte om te spelen, leren, ontwikkelen, werken, groeien en socialiseren. Binnen de veilige, recreatieve en duurzame omgeving vanuit waar wij werken, realiseren we in de meest natuurlijke vorm  een evenwichtige, gezonde relatie tussen mens en hond.

Als kennisexpert in de totaalzorg voor honden, (vrijwillige) zorgorganisatie voor (zorg-/re-integratie)cliënten, recreatiecentrum voor hondenliefhebbers én erkend leerbedrijf voor stagiaires, is Ron’s Total Dog Care een organisatie waar je mag zijn wie je bent en jezelf ontwikkelen tot wie je wilt zijn. Interactie met honden helpt je daarbij.

Wij staan garant voor duurzaamheid waarbij mens, natuur en dier hand in hand gaan.

Kenniscentrum voor de combinatie hond en mens

Voor hondeneigenaren wil de organisatie het kenniscentrum zijn voor vragen over gedrag, verzorging, (preventieve) gezondheidszorg, (re)socialisatie, rehabilitatie, opvang en coaching.

Dit doen we door:
Het verrichten van huisbezoeken en het verzorgen van training/begeleiding/coaching op het gebied van assertiviteit en leiderschap.

De hoeder van het welzijn van de hond

Voor honden wil RTDC de hoeder zijn, die zorg en structuur biedt en bij wie de honden zich veilig en geborgen voelen door het bieden van (dag-/vakantie)opvang in natuurlijke buitenspeelterreinen en comfortabele nachtverblijven.

Als vrijwillige hulp-/zorgorganisatie op het gebied van menselijke (gezondheids)zorg, bieden we ruimte voor maatschappelijk participatie en persoonlijke begeleiding aan uiteenlopende doelgroepen.

Als recreatie-organisatie bieden we allerlei recreatie-activiteiten in een natuur- en hondvriendelijke omgeving voor het hele gezin.

Voor hond en eigenaar wil RTDC een ideaal vrijetijdspark bieden voor een heerlijk dagje uit, dat in het teken staat van de optimalisatie van de interactie tussen hond en eigenaar.

Als erkend leerbedrijf is RTDC een kennis- en opleidingsinstituut, dat een educatieve bijdrage levert aan opleidingsprogramma’s over honden, dieren en ecologie voor (beroepsmatige) opleidingen van verschillende leerniveaus.

 

We zien onszelf als de sleutel tussen mens en hond, waarbij veiligheid, geborgenheid en structuur het fundament zijn.

Ron’s Total Dog Care - ‘Sleutel tussen mens en hond’