Vervoersservice / Werkwijze / Sleutelservice

Vervoersservice

Zes dagen per week in zowel de ochtend als de avond biedt RTDC vervoersservice voor klanten die in Tilburg in omgeving wonen. Dit is met uitzondering van de zondagochtend, want dan is er geen vervoersservice. We halen de honden thuis bij je op en brengen ze aan het einde van de dag weer. Honden worden bij ons tijdens het vervoer niet in kooien gestopt. Wij vervoeren honden als een groep in de bus, als een roedel.

In de ochtend worden honden tussen half negen en half elf thuis opgehaald, waarna ze in de avonden tussen half vijf en half zeven worden thuisgebracht. Bij het ophalen gebruiken we onze eigen riemen. Het is voor klanten niet nodig om de riem mee te geven. Je kunt wel eten meegeven aan de honden die nog meerdere keren per dag gevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld bij puppy’s. Onze vervoersservice is flexibel inzetbaar.

Werkwijze

De aanmelding voor de ochtendvervoersservice dient voor 8.30 uur bij ons binnen te zijn. Hierbij geef je de naam van de hond door en registreer je jouw achternaam. Dit kan simpel via Whatsapp.

Je krijgt vervolgens altijd antwoord cq. een bevestiging. Je kunt ook direct aanmelden voor de vervoersservice voor de avond. Je kunt de vervoersservice per rit inzetten, dus of ochtend, of avond of allebei.

Wanneer je de avondvervoersservice nog niet hebt doorgegeven dient dit op de speeldag voor 16.00 uur ’s middags aan ons gemeld te worden, ook via Whatsapp. Je kunt dus op de speeldag zelf alsnog besluiten om gebruik te maken van onze avondvervoersservice. Of om juist af te melden als je de hond alsnog zelf komt ophalen.

Gemak dient de mens en hond!

Sleutelservice

Wanneer de ophaal- en thuisbrengtijden niet passen en je toch graag je hond bij ons wil laten spelen, is het mogelijk om een sleutelcontract op te maken. Met het ondertekenen van dit formulier geef je ons toestemming om de honden op te halen en thuis te brengen als je niet thuis bent. Bij het ophalen dient de hond in een ruimte te zijn die wij eenvoudig kunnen betreden. Bij het thuisbrengen wordt de hond in dezelfde ruimte teruggeplaatst, tenzij anders aangegeven of afgesproken bij het opmaken van het contract.

RTDC draagt de verantwoordelijk voor het beheer van de sleutel(s) in eigen huis. Bij verlies van de huissleutel is RTDC hoofdelijk aansprakelijk voor vervanging en eventuele aanverwante schadekosten bij noodzakelijke vervanging van deursloten. Het contract dient tevens als bewijs van sleutelafgifte aan RTDC. Het sleutelcontract wordt in tweevoud opgemaakt. Indien je de huissleutel terug wilt ontvangen dient het sleutelcontract als bewijs van ontvangst aan ons geretourneerd te worden.

Contact opnemen

Wil jij gebruikmaken van de vervoerrservice of de speciaal opgezette sleutelservice? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact RTDC
Ron’s Total Dog Care - ‘Sleutel tussen mens en hond’