Dagopvang & Pensionservice

Op natuurlijke wijze spelen, eten en slapen in roedels

Zeven dagen per week bieden we je allerlei mogelijkheden om je hond samen met andere honden op een natuurlijke wijze in wisselende roedels plezier te laten beleven. Tevens is het mogelijk om je hond bij ons te laten overnachten. Zoals ze bij ons in de roedels spelen, overnachten de honden ook in roedels. Onze vervoersservice biedt jou het gemak om je hond aan huis te laten ophalen en/of weer thuis te brengen. Variëren daarin is natuurlijk mogelijk! Voor ieder wat wils. Onze flexibiliteit dient mens en hond!

Dagopvang

Dagopvang voor honden: Grote speeltuinen in natuurlijke, ecologische omgeving waar honden (van alle rassen en formaten) de gehele dag met elkaar kunnen spelen, interacteren en socialiseren. Veldmanagers monitoren de hondenroedels en begeleiden, motiveren en regisseren het samenspel van de honden. De medewerkers bepalen de mate en intensiteit van interactie en spel tussen alle honden en zorgen voor harmonie en een gezonde balans in de roedels.

Pensionservice

Pensionservices & Particuliere opvang: RTDC biedt pensionservices voor kort verblijf en/of vakantieopvang. De honden verblijven overdag in de grote speeltuinen en slapen in de daarvoor bestemde nachtverblijven. Bij RTDC worden honden niet geïsoleerd in hokken. Wil je jouw hond bij ons laten verblijven? Neem dan gerust contact op.

Ron’s Total Dog Care - ‘Sleutel tussen mens en hond’