Brave hond 4 fun

Samen plezier maken

Speuren, targettraining, fly-ball, behendigheid, treibball, trucjes leren…. Je kunt het zo gek niet bedenken of we doen het bij onze recreatieve cursus Brave Hond 4FUN!

Brave Hond 4FUN is er voor iedere hondenliefhebber die nét even een stapje verder wil gaan. 

En dat geldt niet alleen voor de verrassende spelvormen die de cursus biedt, maar ook voor de ‘buiten-de-deur activiteiten’ die we organiseren. Want hoe vaak kom je als hondeneigenaar in de dagelijkse praktijk niet in situaties terecht die voor jou wel heel gewoon zijn, maar voor je hond niet.  

Het lopen in een drukke winkelstraat of op het station of even een lekker drankje doen op het terras? Ja, en ook dat bezoekje aan de dierenarts dat spannend blijft. 

Hoe fijn is het om in groepsverband op een veilige, fijne manier die situaties op te zoeken en als team te oefenen voor het creëren van rust, geborgenheid en veiligheid bij je hond?

Brave hond 4 fun
Brave Hond 4 Fun training

Bij Brave Hond 4FUN kan dat!

Brave Hond 4FUN kent geen start- en einddata. Brave Hond 4FUN loopt het gehele jaar door. Als cursist ben je vrij om in te stromen wanneer je maar wilt. Natuurlijk is het voor jou en je hond het leukst en leerzaamst als je alle lessen volgt, gezien deze weldegelijk een opbouwende leercurve hebben.
Maar zoals gezegd, niets is verplicht. Als cursist van Brave Hond 4FUN mag je tevens gratis deelnemen aan alle activiteitendagen die we het gehele jaar organiseren.

Ben je nieuwsgierig naar meer? Kom gerust eens kijken, of liever gezegd meedoen! Je krijgt van ons de eerste les gratis. Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd bereiken!