Dagbesteding bieden (met PGB)

Dagbesteding bieden

RTDC biedt dagbestedingsprogramma’s aan inwoners van Tilburg en omgeving die een PGB hebben en op zoek zijn naar structuur en stabiliteit in hun leven. In samenwerking met diverse zorginstellingen stelt RTDC voor deze mensen gepaste en persoonlijke dagbestedingsprogramma’s samen met het doel deze mensen een kans te geven om te herintreden in de maatschappij en/of de arbeidsmarkt.

Maatschappelijke participatie

Deze samenwerking met instanties reikt verder dan de afname van betaalde diensten bij RTDC in de vorm van PGB. In het kader van Maatschappelijke Participatie vervult RTDC al jaren de rol van vrijwillige hulporganisatie door het aanbod van diverse non-profit diensten. Vanuit deze rol is RTDC er voor iedereen, voor wie maatschappelijke participatie een (red)middel is om te kunnen (re-)integreren in de maatschappij en/of arbeidsmarkt. Het doel is hierbij om volwaardig te kunnen functioneren in onze maatschappij waarbij mensen geen uitval meer vertonen.
Deze vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in het DNA van de organisatie. Het is één van de kernkwaliteiten die RTDC uniek maakt.
Ron’s Total Dog Care - ‘Sleutel tussen mens en hond’

onderdeel van Ron's Total Dog Care

Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van dagbesteding? Kijk dan ook eens op ronscare.nl. Onze nevenorganisatie voor iedereen die wil worden wie hij/zij wil zijn. Met acceptatie van allees wie en wat je maakt: Jouw kwaliteiten, valkuilen, jouw persoonlijke karaktereigenschappen. Gewoon ‘Zijn’. Met jezelf.